Ahad, 8 Januari 2017

BERITA - Majlis Perkahwinan Ainan Tasneem

براك الله
Tahniah Ainan Tasneem binti Ridzuan & Mohamad Ariffudin bin Mohammad Swaimi
.
7 Januari 2017 | The Blue Wave Hotel | Shah Alam
.
#AinanXAriff
#TillJannah
#RestuAyahandaEvent
------
5:50 petang, 6 Januari 2017. Penyanyi yang popular menerusi lagu 'Aku Suka Dia', Ainan Tasneem telah selamat bergelar isteri kepada pilihan hatinya, seorang jurutera, Mohamad Ariffudin Mohammad Swaimi dengan sekali lafaz. Ainan selamat dinikahkan oleh jurunikah Adib Mahyuz, yang berwalikan bapanya, Dr. Ridzuan Mohd. Sagir dalam sebuah majlis tertutup yang diadakan di Masjid Sultan Salahuddin Abd. Aziz Shah , Shah Alam, Selangor.
Pada majlis berkenaan, penuntut Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan BioProses di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) itu turut menerima mas kahwin sebanyak RM300.
Terdahulu, Ainan pernah menyuarakan keinginannya untuk bersara daripada dunia nyanyian selepas mendirikan rumah tangga. Begitupun, beliau tidak keberatan menghasilkan lagu untuk penyanyi lain.
"Saya nekad untuk berhenti menyanyi tetapi sedia menerima tawaran pengacaraan. "Seandainya diberi peluang, saya masih berminat untuk menghasilkan lagu tetapi tidak akan sesekali kembali menyanyi," katanya.
------
Itulah sedikit berita berkenaan perkahwinan Ainan Tasneem dan pasangannya.
Siang tadi, admin berkesempatan memenuhi Walimatul urus Resepsi Ainan.
Admin nak kongsikan sedikit sebanyak sorotan yang sempat dirakamkan oleh lensa kawan-kawan admin. Terima kasih Fauzan & Kaycha atas gambar-gambarnya. Gambar-gambar dan video-video perkahwinan tersebut boleh dicari di laman sosial Instagram dengan #AinanXAriff .
Lihatlah dibawah ini.

#AinanAndTheCronies 

#AinanAndTheCronies


#AinanAndTheCronies


#AinanAndTheCronies

Photobooth

Black Hanapiah dan isteri

Paksa Fauzan teman

#AinanAndTheCronies

Potong kek

Thor jadi baik

Wani Kayrie


Temuramah


Farid Kamil, Diana Danielle & Heliza Helmi

Sempat bergambar dengan Adib Alex
Thor, pink, doa

Translate This Page