Rabu, 1 Jun 2011

Segmen Mencari Blogger lelaki

Joke Gurl® sedang mengadakan pencarian blogger lelaki untuk dimasukkan dalam bloglist 50 blogger tekacak untuk melepasi cabaran Malaysia World Book of Records.... acah je haha. Tujuan Joke Gurl® nak mencari 50 blogger lelaki ini adalah untuk memudahkan beliau BW atau merayap dengan jejaka-jejaka tampan kuar dating di taman bunga. dan beliau harap segmen ini akan disokong supaya sukses!

  banner wajib ada
http://jokegurl.blogspot.com/2011/05/segmen-mencari-blogger-lelaki.html

syarat-syarat untuk join

  • korang dah tentu berjantina LELAKI .
  • buat satu entry khas dekat blog korang yang bertajuk "Segmen Mencari Blogger lelaki"
  • letak banner yang gegurl sediakan tu dalam entry korang.
  • masukkan link entry segmen ni kedalam entry yang korang buat tu tau.
  • bagi yang belum jadi followers blog jokegurl,sudah tentu lah kena jadi followers terlebih dahulu.........
  • pastu korang letak link entry yang korang buat tu kedalam ruangan komen kat bawah ni tau.
  • tarikh tutup:ikut kehendak tuan punya blog.

itulah syarat-syarat yang dikenakan oleh Joke Gurl® untuk jejaka-jejaka jambu muka legend hati kiut haha! ehem, jadi saya berharap Joke Gurl® akan dapat mencapai hasrat mendapatkan 50 orang jejaka sebagai calon nak dibuat laki, ops, calon senarai bloglist Joke Gurl® ^_^

Translate This Page