Isnin, 11 Mac 2013

No More "English Movies, International (WWE), Malay Movies, mp3" at Syok.Org?

 

Admin selalu lepak kat satu forum ni, banyak benda yang admin dapat dari forum ni. Tapi atas kesibukan dan tak ada laptop, lama Admin tak jengah forum ni. Tapi selepas buka je forum ni hari ni, terkejut aku dengan notis di bawah ni.
Banyak juga yang komen dalam forum ni, malas Admin nak Salin dan Tampal di sini. Kalau nak baca klik je kat gambar di atas. Forum ni dah buka kepada umum (Tak perlu daftar dah sekarang, dulu kena daftar di baru boleh masuk forum ni).
Selain Syok.Org ni dengar cerita Jieazzmovie dan Teamhanna pun dah tak boleh nak akses.
Mari baca satu artikel mengenai topik ni DI SINI

p/s : Dah beberapa tahun jadi ahli Syok.org. Forum ni salah satu port forum terbaik aku pernah lepak, dari perkongsian software sampailah ke movie. Tapi apa pun kena akur dengan undang-undang yang ada. Tanpa perkongsian ini pun rasanya Syok.org pun boleh tetap maju.
Sedih juga tak dapat download lagi movie. Takpa, demi menjaga kepentingan semua. Apa-apa hal pun. TQVM to Super Administrator Syok.Org, Fuad.
Jasa Syok.Org tetap dikenang. Kehilangan dia memang terasa terutamanya kaki download macam aku ni. Tapi, masih ada lagi site untuk download movie. Oversea punya site. Tapi untuk English Movies dengan Series je la.Untuk Anime pun ada juga site dia. Yang best site luar kurang pop up.

Translate This Page